Rss

  • redit
  • delicious
  • youtube
  • flickr
  • linkedin
  • google

Glöm inte tillbehören

När vi uppgraderar mobilen bör man även ta tillfället i akt och titta på vilka tillbehör man har eller skulle behöva. Många tillbehör man redan har kan mycket väl fungera fint till nya mobilen som den gamla. Men vi vet ju också hur roligt det kan vara att uppgradera allt samtidigt.

Hörlurarna

Ett par bra hörlurar kan göra stor skillnad. Både när det kommer till själva ljudkvaliteten och bara komforten. Många gånger får man med ett par hörlurar när man köper en ny mobil, men det är nog få som använder dem istället för ett par ordentliga hörlurar. Det finns hörlurar för alla möjliga situationer, vilket butiker som TheMobileStore har sett till att kategorisera för så köpare lättare kan hitta rätt.

Mobilskal och fodral

Något som mer ofta behöver bytas ut när man köper ny mobil är skalet eller fodralet då dimensionerna förändras. Och även om man tekniskt sett inte behöver varken skal eller fodral för att kunna använda mobilen, får man ju alltid lite extra design och stil genom att skaffa detta.

Hållare

Mobilhållare finns i ett flertal olika variationer. Något som en pop-socket gör det ju enklare att få ett bra grepp om mobilen. Men det är även populärt med bil- och cykelhållare för att ha mobilen lättillgänglig för allehanda aktiviteter, som exempelvis för GPS-funktionen.

Powerbank

Batteritiden på dagens mobilen är i regel rätt så bra. Åtminstone när man inte kör krävande appar på den. Alla som någonsin har funnit sig själv i situationen där man febrilt letar efter någonstans att ladda mobilen innan den dör borde skaffa sig en powerbank. Med den behöver man inte ens stanna upp för att ladda mobilen i ett kontaktuttag, utan kan bara plugga in powerbanken och fortsätta som vanligt.